مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایا توسط سرایدار ساختمان

سلام و عرض ادب.
سرایداری با توجه به این که کتبا اعلام کرده نمیخواد بیمه براش رد بشه، الان که گفتن برو رفته از 13 نفر مالکین ساختمان جدا جدا شکایت کرده و از 93/5/25 تاکنون خواستار مابه التفاوت حقوق، حق مسکن، سنوات، مرخصی و... و بیمه این مدت رو خواسته.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

ر هر صورت مستحق دریافت حق و حقوق قانونی منجمله سنوات و پاداش و غیره خواهد بود .
البته میبایست در اداره کار شکایتش رو مطرح کنه
مدیر ساختمان با در دست داشتن مستنداتی که دارید به اداره کار مراجعه کنه و مستنداتی که دارید منجمله دلایل پرداخت حقوق قانونی رو ارایه بدید .

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ایاسرایدارباشماقرارداداستخدامی منعقد نموده است؟ اگرچنین باشدکه بایدطبق مفادقراردادعمل شودواگرایشان صریحاازبرخی حقوق خودصرفنظرنموده وموردتوافق دوطرف باشدبنظرمی رسداین انصراف ازحق قابل استنادباشد(البته این دبدگاه بنده است)