مشاوره حقوقی رایگان - پارگی تاندون انگشت در حین کار

سلام، خسته نباشید. من حدود 10 ماه پیش در کارگاه نجاری مشغول به کار بودم که 3 تا از انگشت های دست راستم رو تیغ دستگاه خورد و حدود 2 بند آن ها گوشتشان کنده شد و بعد از عمل جراحی به دلیل نداشتن بیمه کارگاه از من خواستن که شکایت نکنم و آن ها هم مقداری پول به من بدهند و من رو راضی نگه دارند. امسال وقتی به آن ها گفتم با پرخاش من رو بیرون انداختند. الان هم عکس های زخم دستم و نامه پزشکی دارم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شکایت کنید و درخواست دیده بدهید بعد از تعیین مقصر حادثه و درصد تقصیر حکم مسئول حادثه و دیه در صورت اثبات تقصیر کارفرما صادر میشود