مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر به زن

سلام. من چند وقتی هست که به شوهرم شک کردم ولی به روی او نیاوردم. چون شب ها دیر میاد با بهانه های الکی تا نصف شب بیرون هست و این اواخر من پیام‌ های عاشقانه از یک زن در گوشی همسرم دیدم و چند روز که من و فرزندانم به خانه مادرم رفته بودیم. اصلا شوهرم در این یک هفته به خانه نیامده بود. حالا من باید چطوری با شوهرم برخورد کنم خیلی اذیت میشوم؟ من 31 سال و شوهرم 38 سال دارد و دارای دو فرزند 10و 4 ساله هستیم و به خاطر بچه هایم نمی‌خواهم زندگیمان به هم بخورد و این خانم که شوهرم با او در ارتباط است همکار شوهرم هست. خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

خیانت شوهر به زن خیانت همسر رابطه نامشروع زوج خیانت مرد خیانت