مشاوره حقوقی رایگان - خیانت ترک خانه امنیت جانی

سلام من 19سالمه15سالگی ازدواج کردم ن میشناختمش ن با کسی دوس بودم اول میفهمم یکیو میخاد دیگ بعد ازدواج بود دیر فهمیدم کنار اومدم با خود خوری بعدس هرچی خیانتاشو میفهمیدم یا میگف مال دوستمه یا نمیدونه بازم گذشت کردم حالا بماند ک ی وقتایی ک خسته میشدم به پدرو مادرش میگفتم میومد کلید برمیداشتو مث سگ کتک میخوردم فرداشم انتظار اشتی داشت میگذره بازم فهمیدم ک تو سایت صیغه یاب با یکی قرار شمال داش حتی با گوشیش از دختره هم حرف کشیدم حتی یکبار عکسشو کنار یه دختر دیدم رفتم خونه پدرم ابراز پشیمونی کردو بع چندروز انگار ن انگار اتفاق افتاده الانم با پدر مادرم بحثش شده چون یجورایی حبسم کرده کارو بهونه کرده ن میتونه جایی برم ن کاری کنم گوشیمو هم گرفته پدرم میگ میام میبرم اینم همش میگ یا خون من ریخته میشع یا خون پدرت از ترس دهنم خشک میشه میخام طلاق بگیرم اما موندم چیکار کنم خانوادشم همیشه خدا دخالت دارن ممنون میشم راهنماییم کنین؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون گوشی چطور وارد سایت شدید؟
شکایت رابطه نامشروع کنید رسیدگی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و بابت نفقه می توانید دا‌دخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه کنید
برای مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه نموده و درخواست مطالبه مهریه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال تکراری است و در گذشته به نحو کامل پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما از جهات مختلفی قابل بررسی است اصولاً زوجه می‌تواند اشتغال داشته باشد تحصیل نماید خارج از منزل رفت و آمد کند در این خصوص منعی وجود ندارد
مطالبات حقوقی مانند مهریه نفقه اجرت المثل برای شما پابرجاست در خصوص ضرب و شتم طلاق و سایر موضوعات نیز امکان پیگیری وجود دارد