مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه پدر

سلام. من 20 سالم هست و نزدیک چهار سال هست با یک آقایی صحبت میکنم و هیج رابطه نامشروعی نداشتیم. در حد صحبت کردن و دیدار بود. در یک شهر نیستیم. خیلی همدیگر رو دوست داریم و قصد ازدواج داریم. خانواده ها خبر دارن ولی خانواده من راضی نمیشن. تنها دلیلشون این هست که باید با فامیل ازدواج کنم. اون فرد هیچ مشکلی نداره. فقط میگن غریبه هست. میشه بگید میتونم بدون اجازه پدر ازدواج کنم یا نه؟ چطور میتونم راضیشون کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر امتناع پدر موجه نباشد، می توانید مستند به ماده 1043، از دادگاه اذن بگیرید