مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه پدر

من سوالم اینکه وقتی من به خاطر پدرم تحقیرم میکند و آزار کلامی و روحی به من میدهد
و من به خاطر این زندگی و مخارجم جدا کردم
حالا مثلا برای ازدواج چطور برم از کسی که باهاش قهرم و اختلاف دارم اجازه بگیرم این چه قانونی هست و باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قانون است راهی نیست….اگر همکاری نشود دادخواست طرح گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست تجویز ازدواج به دلیل مضایقه پدر در اذن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

حالا شما برو جلو اگر قبول نکرد دادگاه مجوز ازدواج می دهد بهت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ازدواج دختر باکره اذن ولی قهری لازم است
اگر پدر بدون دلیل با ازدواج دختر مخالفت نماید شما می توانید دادخواست الزام به اذن ازدواج دائم به طرفیت پدر اقامه نمایید
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید دادخواست اذن نکاح تنظیم نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به دادگاه مراجعه و با اذن دادگاه ازدواج می‌کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق دادگاه میتونید اقدام کنید که مشخصات فرد مقابل نیز به دادگاه اعلام خواهد شد و دادگاه رسیدگی خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر ممکن نبود می توانید دادخواست بدهید و غز دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه پدر از ارائه اذن در ازدواج به دلایل واهی خود داری نمایند میتوانید با معرفی خواستگار به دادگاه اجازه ازدواج را از دادگاه اخذ نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید از طریق دادگاه الزام ایشان به تجویز ازدواج را بخواهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق دادگاه می توانید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام

دختر درصورت باکره بودن می‌تواند حهت ازدواج یا اذن پدر را داشته یا برای اجازه ازدواج به دادگاه خانواده بامعرفی کامل آن فردی که قراراست ازدواج کند مراجعه کند
ولی دختر درصورت باکره نبودن به هردلیلی هرچند که قبلا ازدواج نکرده باشد نیازبه اذن پدر برای ازدواج نداشته و اذن ساقط می گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موظف است تکلیف ازدواج قانونی شما را روشن و امضا نماید در غیر اینصورت دادخواست مجوز از دادگاه مطرح مینمایید و دادگاه ازدواج شما را تنفیذ میکند