مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت با عابر پیاده

سلام. من با موتور سیکلت بودم و با عابر پیاده که از خیابان میخواست رد بشه و برود که اون سمت خیابان بود ولی تا خط سفید وسط خیابان که رفت پشیمان شد و برگشت به همون سمتی که حرکت کرده بود بدون این که نگاه کند و من را ببینه به طرف موتور سیکلت من آمد و هول شده بود و من هم دیدم که الان با عابر پیاده برخورد میکنم. فرمون موتور را به طرف بغل خیابان گرفتم که به عابر برخورد نکنم و یک ضربه ی کوچولویی درحد یک زمین خوردن آهسته ای برخورد کرد و افتاد روی زمین و فقط سرش یک کم شکست و من هم با ماشین های پارک شده کنار خیابان برخورد کردم و پای راستم لگنچه شکسته و پلاتین انداختن، جمجمه ی سرم شکسته و هوا داخل مغزم رفته، کمرم شکسته، پشت چشم راستم پارگی داشتم و موتور هم بیمه نامه ندارد و گواهینامه ندارم. عابر هم شکایت کرده و دیه میخواد و نظریه کارشناس من رو مقصر کرده. اگر من اعتراض بزنم نظریه کارشناس تغییر میکند یا نه؟ به خاطر این که عابر پیاده تا وسط خیابان آمد و دوباره برگشت به بغل خیابان بدون این که نگاه کند به طرف من و من هم هر چقدر ترمز گرفتم عابر پیاده هول شده بود و به طرف موتور می دوید. از شما خواهش میکنم به من بگین چی کار کنم که ثابت کنم من گناهکار نیستم؟ ممنون.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما جنبه حقوقی نداره بهتره از کارشناس مربوط به این زمینه سوال کنید