مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با عرض سلام
چندماه پیش پسر7سالم در کوچه ی بن بست مشغول بازی بود که موتورسیکلتی با سرعت زیاد بهش میزنه و فرار میکنه که از همسایه هابوده و شناختنش و چراغم نداشته چون شب بوده و خط ترمزشم 5متری میشد که ساق پای پسرم شکسته و عمل کردیم و پلاتین گزاشتن بنده شکایت کردم و همه مدارک از جمله کروکی فرضی و مدارک پزشکی و شهودم به دادگاه ارائه کردم و اولین جلسه رسیدگی رو نتونستم برم چون شهرستان بودم و دادگاه رای به مختومه کردن پرونده صادر کرد بعدش من اعتراض زدم حالا تقریبا2ماه میگذره جواب اعتراضم نیومده
حالا سوالم اینه که:
1آیا دادگاه به نفع ما رای میدهد یا نه
2جواب اعتراض چقدر طول میکشد
3چرا با وجود همه مدارک فقط بایک بار نرفتن پرونده رو مختومه کرده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید نزدیک 50میلیون خرج عمل های پسرم شده طرفم اصلا نیومده برای دلجویی و عیادت
باید چیکارکنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به گفته های شما جواب دادگاه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد دادگاه می‌تواند به بدون حضور خواهان و یا خوانده در صورتی که صلاح بداند وارد رسیدگی شود