مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی قانونی

ضمن سلام و عرض و ادب خدمت اساتید گرامی.
بعد اعتراض به پرونده دادگاه تجدید نظر جهت معاینه مجدد به پزشک قانونی فرستادن که پزشک قانونی حدود 5 نامه برای معاینه به دکتر های مورد قرارداد آن اداره مذبور ارسال کرد و همچنین به 3 بیمارستان هایی که تحت درمان و بستری بودم، نامه ارسال نمود که به طور خلاصه توضیح میدهم.
1. ارسال نامه به دکتر آرولوژی در تهران: که بعد از آزمایش و معاینه جواب به کوچک شدن مثانه با گرفتن نوار عضله به پزشک قانونی ارسال کردن.
2.نامه جهت مشخص کردن شکستگی ها لگن مهره های ( گردنی سینه ای و کمری ) و ... که جواب همون نامه را با اضافه شدن دوباره 4 مهره دیگر جواب به پزشک قانونی دادم.
3.نامه بعدی برای گرفتن نوار عضله بابت پای چپ که در حکم اولیه بابت قطع عصب پرونئال 15/75٪ درصد ارش و یک درصد نیز به خاطر آسیب عصب خلفی نازک نی ساق چپ زده بودن که در معاینه مجدد دکتر در جواب پزشک قانونی نوشتن که از نظر حرکتی 100٪ و از نظر حسی 90٪ آسیب دیده شده و امکان برگشتی هم وجود ندارد. چون در دوسال نیم به چای پیشرفت پسرفت بوده.
4. الا ای حال نیز چند قسمت از اعضای بدنم نیز از قلم افتاده بود یکی به خاطر ارش زائد پای قطع شدی راست از روی زانو که دادگاه در حکم مورخه 98/6/20 بابت ارش زائد11٪ ارش زده بود در حالی که 20 ٪ می باشد و عمل لوله گذاری chest top در سمت راست و ،.......چند مورد دیگر که به خاطر مزاحمت شدن صلاح نتونستم ذکر کنم.
حال در حکمی که دیروز به دست بنده رسیده دادگاه تجدید نظر فقط برای 3 مورد حکم داده.
24 صدم دیه از بابت ارش اختلال عصبی کنترل ادرار به اضافه 3/2 دهم درصد بابت دیه کاهش سطح هوشیاری عمیق و 2 صدم دیه باز بابت ارش آسیب پوست نسوج نرم سمت چپ قفسه سینه به علت تعبیه مجدد لوله ای سینه ای به اضافه یک صدم دیه از بابت ارش تغذیه درن و آسیب پوست و عضلات جداره شکم توسط تجدید نظر خوانده.
سوال بنده این بود آیا کار پزشک قانونی درست بوده و یا این که باید اون مواردی که بعد از تصادف دچار آن شدم و چند مورد قید نشده در حکم را اضافه میکردن؟ اگر اشتباه قلمی صورت گرفته باشه تکلیف بنده چی می باشد؟ چون در پایین حکم نوشته شده رای دادگاه قطعی است.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید توجه داشته باشید که هر گاه در رای طلاق توافقی پرداخت تمام یا قسمتی از مهریه در اقساط معین توافق شده باشد در هنگام ثبت طلاق در دفتر رسمی طلاق، سر دفتر قبوض اقساطی صادر می کند یعنی به تعداد اقساط مهریه باقی مانده قبض صادر می کند و زوج آن ها را امضاء می کند و تحویل زوجه می شود. اگر زوج 3 قسط از آن ها را نپردازد اصطلاحا مهریه باقی مانده حال می شود و زوجه می تواند از طریق اجرای ثبت یا دادگاه خانواده تمام آن را مطالبه کند به عبارت دیگر توافق زوجین با نپرداختن 3 قسط از مهریه از بین می رود و مهریه باقی مانده به حالت اولیه خود باز می گردد.

همینطور است فوت شوهر در این مدت، به این صورت که با فوت شوهر مهریه تقسیط شده باقی مانده حال می شود و زن می تواند از محل ما ترک (ارث) شوهر سابق مهریه خود را وصول نماید.

ازدواج مجدد زن ارتباطی به قبوض اقساطی و مهریه قسطی شده در طلاق توافقی ندارد و مانع از دریافت زن نیست.