مشاوره حقوقی رایگان - دریافت یارانه نقدی

سلام و آرزوی سلامتی.

بنده قبل از اجرای پرداخت یارانه ها ازدواج کردم و قبل از آن هم طلاق دادم. بعد که پرداخت یارانه شروع شد، یارانه من رو به حساب پدرم واریز میکردند.
تا این که با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، یارانه پدرم قطع شد.46 سال سن دارم تا حالا هم هر طوری بوده سر کردم. ولی دیگر کم آوردم. هزار تومن هم دولت بده کلاهم رو میندازم هوا.
رفتم درخواست یارانه بدم، گفتند چون پدرت یارانه میگرفته و قطع شده دیگه نمیتونی اعتراض کنی. من که سر در نیاوردم چی میگن. شما وکلای محترم اگر میتونید راهنمایی بفرمایید. تا عمر دارم سلامتی شما و خانواده تان را آرزو میکنم. تشکر.

پاسخ ها :

دریافت یارانه قطع یارانه پدر قطع یارانه یارانه