مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

با سلام.
با شخصی آشنا شدم که 21 سالش هست و می‌گوید قبلا نامزد داشته و بکارتش را از دست داده. ولی در شناسنامه اش موردی دال بر عقد نیست و خودش می‌گوید دختر نیستم و برای ازدواج موقت قبول می‌کند و عاقد هم در قسمت توضیحات عقد نامه موقت مینویسد که فاقد پرده ی بکارت است. با توجه به گفته ی شخص. اما بنده کمی شک دارم که بکارت نداشته باشد چون به او نمیخورد. حال با توجه به رضایت و این که خود شخص اقرار می‌کند ازاله بکارت توسط نامزد سابق یا خیانت کار انجام شده، چنانچه عقد موقت انجام بگیرد ولی مشخص شود شخص دختر است، تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به درخواست شخصی معاینه ایشان از پزشکی قانونی اقدام و بعد با نامه اقدام به عقد موقت نمایید در هر صورت بهتر است رضایت پدر جلب شود