مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

با سلام.
من و خانواده ام از طرف همسر سابقم و خانواده اش تهدید به مرگ شده ام. خودم ساکن سوئد هستم ولی خانواده ام در مشهد ساکن هستند. ایشون عکس های خصوصی من رو به کمک خانواده شان که ساکن ایران هستند در فضای مجازی پخش کرده اند و ما را تهدید کردند که اگر مهریه ام را نبخشم و مبلغ قابل توجهی پول به ایشان پرداخت نکنم، زندگی را برای من و خانواده ام جهنم می کنند. میتونید راهنمایی ام کنید کجا باید از ایشان و خانواده شان شکایت کنیم؟
ممنون.

پاسخ ها :

شکایت تهدید به قتل تهدید به قتل توسط همسر سابق انتشار عکس خصوصی در فضای مجازی تهدید به قتل اخاذی انتشار عکس خصوصی تهدید