مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی مادرشوهر

سلام.همسرم والدینش از هم جدا شدند.ایشون تنها پسر مادرشون از ازدواج دومشون هستن.مادرشوهرم دوبار ازدواج داشتند که هردوبار جدا شدند.من با همسرم با رضایت هردو خانواده قرار ازدواج داشتیم که در روز عقد مادرهمسرم با فحاشی و بی احترامی و تهمت اینکه من مطلقه هستم عقد رو بهم زدن.(من سابقه ازدواج نداشتم قبلا) ،هم شناسنامه ام موجوده و هم گواهی بکارت گرفتن از پزشک متخصص برای اثبات . پس از مدتی ما با حضور خانواده من و اقوام همسرم عقد کردیم.حالا مادر ایشون فهمیده و دائم به ما توهین میکنه و ماشینی که به نام همسرم هست(سه سال پیش پولی رو به عنوان هدیه کمک کرد و همسرم با اون ماشین خرید) رو مطالبه میکنه به عنوان باج خواهی که دست از سرمون برداره.ایشون به من نسبت جادوگر،دعانویس،هرزه،مطلقه،پیردختر،دخترخراب و فحاشی های دیگر کرده که sms همه این ها موجود هست.البته ایشون با سیم کارت پسر دیگرشون (که الان به جرم قتل زندان هستن) به من sms دادند نه با خط خودشون.به همه اطرافیان هم در مورد من حرفایی زده که شایسته نیست.
از خانواده پایینی نیستم و دارای آبرو و اعتبار هستم در شهرم.هردومون فوق لیسانس هستیم.
میخواستم ببینم من میتونم از ایشون شکایت کنم؟و آیا ایشون میتونه ماشین همسرمو بگیره؟مالک خودرو همسرم هستند.
از طرفی هم من رو تهدید کردن که میکشن و نمیزارن آب خوش از گلوم پایین بره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با عنوان توهین و فحاشی و تهمت و افترا شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
خودرو همسرتان را نمی تواند
در خصوص خودرو همسرتان می تواند طرح دعوا کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باه
شما میتوانید شکوائیه توهین و تهدید و افترا را مطرح نمایید
ولی شما باید با معرفی شهود ، دعوا را اثبات نمایید

مالک خودرو همسر شما محسوب خواهد شد
ولی ایشان میتواند مطالبه وجه که به حساب همسر شما واریز ‌ کرده است را نماید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام با توجه به اینکه از خط کس دیگری پیام میدهند امکان شکایت به استناد پیام ها وجود ندارد.
اما نمیتواند خودروی شما رو بگیرد.
اگر تهدید و فحاشی در حضور دو شاهد است شکایت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید از ایشان شکایت توهین و فحاشی و افترا کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید و ماشین را نمی تواند پی بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید شما می‌توانید تحت عنوان توحید افترا و تهدید شکایت نمایید و باید شهود خود را در دادگاه معرفی نمایید شهود از عدله‌ی اثبات دعوا می‌باشد همسر شما مالک خودرو است اما ایشان می‌تواند مطالبه‌ی وجه که به حساب همسر شما واریز کرده را به نماید موضوع شما کمی طولانی‌تر است در صورتی که نیاز به مشاوره‌ی کامل‌تر دارید می‌توانید از خدمات مشاوره یه سایت استفاده بنمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
نسبت به توهین فحاشی میتوانید اقدام فرمایید
درموردماشین میتواند در مورد مبلغی که هبه کرده است پیگیری نماید ونه ماشین