مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک توسط همسر محجور

با عرض سلام.
برادرم ناشنوا هست. 8 سال پیش خانومش از معلولیت او سوء استفاده میکنه و یک وکالت انتقال خانه به جای وکالت برای کار های بیمه از برادرم میگیره. بعد چند ماه متوجه شدیم و از طریق دادگاه وکالت باطل کردیم. دوباره فریبش میزنه و خونه را به نام خانومش زده.
آیا میتونیم خانه را پس بگیریم؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از ضعف نفس و انتقال موال سوء استفاده از ضعف نفس شخص محجور انتقال ملک توسط همسر محجور پس گرفتن ملک از همسر انتقال ملک محجوریت