مشاوره حقوقی رایگان - اگر فرزندی با زور و تهدید مالی از پدر ببرد

ایا پدر پیر و فرتوت به اختیار میتواند املاکش را فقط به یک فرزندش بفروشد به زیر قیمت عرف بازار؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که از نظر قدرت فکر و تصمیم گیری مشکلی نداشته باشد با حصول سایر شرایط قانونی مانعی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اشخاص تا زمانی که زنده هستند میتونن همه اموال خود را حتی به صورت رایگان به هرکسی که بخوان منتقل کنن ولی اگه بحث وصیت باشه اونجا تا یک سوم قانونی هست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام درصورتیکه دارای سلامت عقلی و تصمیم گیری دارند بله