مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از خانواده

سلام. من دختر 23 ساله هستم که یک پدر معتاد و بی خاصیت دارم. از بچگی خرجی نداده، زندان بوده و یا در حال خرید و فروش مواد. نه خونه داریم، نه بخاری، نه تلویزیون، نه گازکشی. نه که دور افتاده باشیم نه اتفاقا شهر خوبی هستیم اما همان طور ک گفتم خرجی نداده تا حالا اصلا کار نکرده. پول از مادرم میگیره. مادرم هم انگار کم داره نمیره طلاق بگیره. پدرم فحش، توهین و تهمت به من میکنه به جرم نکرده ام. خواستگار میاد کتکم میزنه و زندانی ام میکنه. نمیذاره گوشی داشته باشم که گوشی یک چیز عادی هست. من قایمکی دارم نمیذاره برم دانشگاه کل زندگیم رو سیاه کرده اسیرم کرده. نه خونه زندگی داریم نه جای گرم نه غذای نرم. یک مدت رفتم دانشگاه خوابگاه کار کردم الان میخوام بدونم میتونم ازشون جدا بشدم. پدری در حقم نکرده. مادرم خرجم رو داده. کارمند هست. من خودم کار میکردم نذاشتن. بابام و پنج تا عموهام خیلی عتیقه هستن. ذهنیتشون مال زمان قبل پیامبر هست و از دختر بیزارن و میگن حق نداری آب بخوری، بیرون بری، گوشی داشته باشی و دانشگاه بری. تو رو خدا اگر راهی هست قانونی و بدون دعوا و کتک زدن من ازشون جدا شم. مثل سرطان افتادن به جونم تا این جا زندگیم رو نابود کردن. دیگر از این جا به بعدش رو نمیتونم تحمل کنم. اگر راهی هست بگین بعدا با پلیس نیافتن دنبالم.

پاسخ ها :

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

سلام
اختیار هر شخصی به عنوان یک انسان آزاد با خودشه منظور شما از مستقل شدن از خانواده داشتن منزل جداگانه است؟ خوب بله می تونید داشته باشید و کسی مزاحم شما نشه شما مختارید هر طور که دوس دارید زندگی کنید تا جایی که مرتکب جرمی نشید به عنوان مثل به عنوان یک زن مجرد که تا کنون ازدواج نکردید نمی توانید با یک مرد هم خونه بشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله . و شما می توانید به مراکز بهزیستی مراجعه و با آنها مشورت کنید تا بعدا مشکلی برای شما ایجاد نشود