مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حدود اختیارات شهرداری در مورد انهار متروکه

با سلام لطفا بفرمایید در مورد تعیین و تکلیف نهر متروکه در حریم شهر کدام ارگان تصمیم گیر است سازمان اب یا شهرداری و چه کسی میتواند از ساخت و سازهای غیر مجاز بر روی نهر متروکه و تخریب ان دستور دهد ایا نامه دادستانی جهت تخریب برای شهرداری لازم الاتباع است یا مجددا علاوه بر دستور دادستانی باید به کمیسیون ماده 100 شهرداری باید برود در حالیکه این بنای غیر مجاز چهار دیواری است که سقف ندارد و دستور دادستانی اذن ورود است ایا برای اذن ورود نباید ان بنا را که کسی در ان زندگی نمیکند خراب کنند تا وارد شوند و نقش شهرداری و کمیسیون ماده 100 در مورد این بنا با وجود دستور دادستانی چیست و کدام مرجع میتواند برای این ساخت و سازهای غیر مجاز بر روی نهر تعیین تکلیف کند و ایا زمینهای نهر متروکه قابل واگذاری به املاک مجاور است اگر نیست چه راهکاری برای ان وجود دارد با تشکر

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

سلام وقت بخیر
پاسخ به سوال چند مورد هست اگر در محدود شهر باشد. متولی شهرداری
اگر رودخانه باشد ولی در شهر متولی سازمان آب
به جهت روشن شدن شما مراجعه به شهرداری یا با سامانه 137شهرداری تماس بگیرید کمسیون ماده صد مربوط به تخلفات هست ابتدا متولی را مشخص نماید بعد‌مراحل بعدی رو برید