مشاوره حقوقی رایگان - زندانی فراری

سلام. بنده چگونه میتوانم مجرم فراری که یک فرد میانسال بوده که حدود 17 سال پیش پدر مرحومم بابت آن فراری وثیقه ضمانتش سند خانمان را گرو دادگاه گذاشت و مجرم خود را معرفی نکرد و دادگاه 60 متر خانه را به مزایده گذاشت و فروخت چون 40 متر آن خانه مال بنده بوده. حالا بنده چگونه آن مجرم که 17 سال هست فرار کرده را پیدا کنم و از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

از طریق مراجعه به شعبه صادر کننده حکم میتوانید به اطلاعاتی در مورد آن شخص دست بیابید.