مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری

بنده قصد دارم در یک بیزینس سرمایه گذاری کنم. به این شکل که مقداری پول در یک بیزینس نوپا بگذارم و سهام بگیرم
لطفا راهنمایی کنید در قالب چه عقودی می توانم این کار را به شکل درست حقوقی انجام بدهم و آیا باید سهام بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما در قالب عقدی مثل مضاربه می توانید سرمایه گذاری کنید اما شخصا ماده 10 قانون مدنی را کارامدتر میدانم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در قالب قرارداد مشارکت. همراه با تضمین های مناسب وکافی.در صورت تمایل تماس بگیرید.