مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات

با سلام و عرض ادب پولی را برای سرمایه گذاری به شخصی دادم و طبق قرارداد کتبی که به امضاء و اثر انگشت ایشان رسید قرار شد به صورت هفتگی سود واریز کند پس از مدتی که سود واریز کرد متاسفانه به تعهد خود عمل نکرد و دیگر پولی واریز نکرد و پس از مطالبه اصل پول توسط اینجانب را نیز واریز نکرده و هی امروز و فردا میکند و در حدود 4 ماه است که ما را سر کار گذاشته است اگر شکایت کنم پول به دستم می رسد یا چون به صورت هفتگی سود داده طفره می رود؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت برای شما متصور است اما لازم است بدانید موضوع شما به احتمال مشمول ماده 595 قانون مجازات اسلامی جرم ربا ست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دریافت پول از ایشان بعد از شکایت بستگی به این دارد که اموالی داشته باشد یا خیر

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
این موضوع مشمول ربا می باشد.
برای مطالبه وجه باید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه ارسال کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن قرارداد شما دارد .

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

پاسخ دقیق حقوقی به این سوال نیاز به بررسی قرارداد فی مابین شما و آن شخص دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در ابتدا بهتر است از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمائید.

ساره خادمی

ساره خادمی :

ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس با توجه به مفاد قرارداد کتبی، دادخواست مطالبه وجه از اصل پول را تنظیم نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه سود چقدر بوده و توافقات چگونه بوده اصلا شراکت محسوب می‌شود یا مضاربه بستگی به این دارد که قرارداد شما را رویت کنیم ولی اصل پول در هر شرایطی به شما تعلق خواهد گرفت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ممکن است ادعای واریز وجوه به صورت اقساط را به شما داشته باشد
امکان شکایت رباخواری علیه شما نیز وجود دارد سعی کنید توافقی از ایشان مبلغ را دریافت کنید