مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام وقت بخیر همسرم اعتیاد داره و در حال جدایی ازش هستم و بابت نفقه دختر 4 سالم شکایت کردم و تا الان حدود 1 سال هیچ نفقه ای پرداخت نکرده و چون رای غیابی صادر شده نیاز به ضامن داره و من ضامن ندارم تا اجرا احکام بره. و تاریخ نفقه رو کارشناس 4 ماه حساب کرده و در ماه 300 هزار تومان چطور میتونم درخواست افزایش نفقه دخترم را بدم و اینکه میتونم کاری انجام بدم که بدون ضامن کارم انجام بشه یا از اول دادخواست بدم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.احرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن میباشد .در هر حال برای اجرای حکم غیابی محتاج معرفی ضامن هستید .در خصوص افزایش نفقه نیز با توجه به صدور حکم در خصوص نفقه بهترین راه گذشت مدتی و سپس تقاضای تعدیل نسبت به میزان نفقه تعیینی است