مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت حکم غیابی نفقه

من درخواست نفقه کردم قاضی حکم غیابی داده و ضامن میخواهد که من ندارم ومنشی دادگاه میگه همسرتون درزمان دادرسی نبوده ولی ابلاغیه رودیده وکلی بهش زنگ زده شده اس ام اس داده شده ولی جواب نداده .خواسته بگه ندیده ابلاغیه رو و الان من موندم چی کارکنم چون هیچ ضامنی ندارم .ایشون روی رای واخواهی یا اعتراض هم نزدند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا درخواست اجراییه بدهید بعد به استناد آنکه نفقه محکوم شده و نداده درخواست طلاق بدهید