مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و بردن فرزند

سلام و عرض خدا قوت. بنده مدت 27 سال است که با همسرم ازدواج کردم بخاطر یک سری کدورت هایی که بین ما و خانواده ایشان پیش آمده بود حدود 8 سالی است که سر ناسازگاری را با ما شروع کرد. از سال 92 من بخاطر اینکه زندگی ما پایدار باشد با پیشنهاد ایشان مبنی بر اینکه سه دانگ از خونه را بنامش بزنم موافقت کردم. لازم به ذکر است همسرم در یک آرایشگاه زنانه کار می کرد با من از رفتن ایشون ناراضی بودم بعد از مدتی بدلیل ناسازگاری از اونجا بیرون رانده شد محیط آرایشگاه باعث شد ناسازگاری ایشون قوت بگیرد و درست سال 98 یکبار خونه را ترک کرده بود و بهانه این را کرده بود و به من گفت باید حقوقت را بنامم بزنی من یک فرهنگی هستم و بهش گفتم این مشکل اداری داره امکان پذیر نیست اما قبول کرد که کارت حقوقم را بدم به ایشان تا خودش برای خونه هزینه کند. برنامه ریزیش طوری بوده که حقوق ما به سر ماه نمی رسید با این حال حدود 5 ماه قبل با دست به یکی کردن پسر 23 ساله ام و اصرار زیادشان مجبورم کردند تا ماشینم را بفروشم و پولش را از من بگیرند و در مهرماه 99 بدون اجازه خونه را ترک کرده و دخترم را برد خونه مادرش. الان حدود سه ماه است که به تماس و پیامهای من جواب نمیده و نمی گذاره حتی دختر 14 ساله ام با من صحبت کنه و از طرفی ذهن دخترم را نسبت به من بد کرده است. با هر ترفندی نتونستم ایشان را متقاعد کنم تا برگرده. درخواست نفقه کرده و اخیرا درخواست مهریه هم داده است. سوالم اینه که من با توجه به اینکه زندگی و بچه هام را دوست دارم حاضر به جدایی نیستم. لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم تا همسرم را متقاعد کنم تا به سر زندگی برگرده ؟ از طرفی باب گفتگو را برای کسی باز نمی گذاره تا این موضوع حل بشه. چکار کنم ؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.فارغ از راه حل های قانونی،به مشاوره مراجعه کنید علی الخصوص مشاوره های قبل از طرح شکایت

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ایشان بی دلیل نمیتواند درخواست طلاق دهد باید یکی از شروط دوازده گانه ضمن سندازدواج را اثبات کند.شما نیز متقابل دادخواست الزام به تمکین بدهید