مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای پول از سوی تعاونی مسکن علی رغم خرید قطعی و اخذ برگه تسویه حساب از تعاونی در سال گذشته

بنده به صورت قولنامه ای یک واحد آپارتمان از عضوی خریداری کردم به قیمت قطعی که به تایید تعاونی مسکن رسید و برگه تسویه حساب کامل اخذ نمودم . واحد دارای 70 میلیون وام بود که مستقیما بنام بنده خورد و شروع کردم به پرداخت اقساط آن و ساکن هستم .

اکنون بعد از چند سال مدیر عامل تعاونی برگه ای به عنوان بدهی 3 میلیون تومان بابت خرید اوراق جهت اخذ وام 2 میلیون تومان بابت انشعابات تقاضا نموده

به فروشنده مراجعه میکنم میگوید که بنده واحد آپارتمانی رو فروختم ولی عضو تعاونی هستم ما اونجا زمین و ... داریم جلو ساختمان رو ادعا میکنند که میخواهند بفروشند !
وقتی به مدیر عامل تعاونی مراجعه میکنیم ادعا میکند این بدهی مال عضو اصلی است و ما از ایشان چک سفید امضاء داریم ولی از طرف دیگر برگه بدهی را درب منزل به نام بنده (خریدار) ارسال میکند.

آیا میتوانند جلوی ساختمان رو بفروشند بدون اجازه ساکنین ؟
آیا می توانم از مدیر عامل یا فروشنده شکایت کنم ؟ به چه ارگانی ؟

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

باید به قرارداد اولیه مراجعه شود و سوابق مالی ، اگر در قرارداد تعهدی به پرداخت هزینه های مربوطه شده و طبق اسناد مالی پرداخت نشده تست شرکت حق درخواست دارد و در این حالت باید قرارداد خرید خود را بررسی کنید تا وضعیت شما کاملا روشن شود