مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده مختومه

سلام.دو ماه پیش از طریق اپلیکیشن درج آگهی از من کلاهبرداری شد و شکایت کردم. طرف آذربایجان غربی بود و پرونده من رو از تهران به اون جا ارجاع کردن. یک بار برای من ابلاغیه حضور اومد که خوب به خاطر کرونا نتونستم برم. برای بار دوم ابلاغیه دادن و زنگ زدن و من هم گفتم که به خاطر کرونا نمیتونم بیام. خودشون راهنمایی کردن که لایحه بزن روی پرونده ات. من هم همین کار رو کردم اما با تعجب دیدم رای صادر شده که پرونده ات به علت عدم حضور مختومه شد. بعد من دیدم 9 بار ابلاغیه زدن در حالی که فقط دو بار بوده. در ضمن اصلا از خوانده حتی یک بار هم سوال نکردن که چی بوده ماجرا چون همشهریشون بوده.
بی زحمت راهنمایی می کنید چی کار کنم تا پرونده ام دوباره به جریان بیوفته.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به علت فقد دلیل منع تعقیب صادر شده است می توانید مجددا یکبار تا یکسال شکایت کنید. طرح شکایت مستلزم پیگیری هست.