مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکانه فروش سرقفلی

با سلام و خسته نباشید. مادر من مهریه خود را به اجرا گذاشته است و سرقفلی مغازه پدرم را میخواهد با حکم دادگاه به مزایده گذاشته و خود بردارد در مقابل سکه هایی که در مهریه قید شده است است. آیا با حکم دادگاه مبنی بر انتقال سند سرقفلی از پدرم به مادرم آیا حق مالکانه به مالکیت مغازه داده می شود یا چون طبق حکم دادگاه است حق مالکانه داده نخواهد شد. در مورد این مسئله توضیح میخواستم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، بهره مالکانه وجه قانونی ندارد، سر قفلی بدون پرداخت وجهی، منتقل می گردد