مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ثابت ‌کنم که مالخر نیستم

سلام . یکی از نزدیکان من یک عدد موتور آپاچی از سایت ... خریداری کرده و قرار بود فروشنده یه برگه مزایده و برگه فروش همراه با موتور بفرسته بیاد وقتی آشنای ما رفته بود موتور و بگیره طرف موتور و با نیسان فرستاده بود اون آمل بود فرستاده بود اومده بود قزوین بعد اومده بود چیزی همراه موتور نبود بعد این بنده خدا هم موتور و گرفته بود آورده بود بعد یه هفته آورد موتور و گفت میفروشم نمیخری گفتم که مدارک داره گفت قرار بود بفرسته ولی نفرستاده ولی زنگ زدم گفته یه میلیون بدید بفرستم بعد من گفتم هر وقت مدارک اومد بیار ولی اون گفت نمیخوای مشتری داره بدم بره بعد من مشروط موتور و خریدم ازش موتور خودم و دادم بهش قرار شد هر وقت مدارک این موتور و طرف فرستاد منم مدارک موتور خودم و بدم بقیه پولم بدم بهش دو روز بعدش اومدن موتور و گرفتن بردن بعد فهمیدیم موتور سرقتیه بعد میخواستم بدونم تکلیف من چیه بعدش من الان موتورم و رفتم از طرف گرفتم منم متهمم؟ چطوری میتونم ثابت کنم که روحمم خبردار نبوده؟ بعد من هیچ سابقه ای ندارم میتونه کمکم کنه ؟ استشهادیه چطور میتونه کمکم کنه؟ بعد من یه برگه تفاهم نامه هم از اون طرف گرفتم که قرار بوده به من‌ مدارک بده اونم امضا و اثر انگشت زده سر بعد من زنگ زدم به طرف آملی گفتم که آقا این موتور و رفیق من‌خریده بود الان من میخوام ‌ازش بخرم مدارک اینا داره ؟ میتونم از این مکالمه هم ‌استفاده کنم؟ در نهایت من تبرئه میشم ؟ یا امکان داره فقط منو جریمه نقدی بکنن؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام خب موضوع کاملا باید بررسی بشه،مخصوصا مدارک،شما هر دلیلی دارید ارائه بدید،در نهایت دادگاه تصمیم میگیره تبرئه یا محکوم شدن بسته به مدارک هست پیشنهاد میدم حتما مدارکتون رو وکیل ببینه