مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

باسلام
سه سال پیش یه پراید111فروختم به شماره پلاک تهران و الان خودرو در تهران می باشد و من تازه فهمیدم وکالت بدون تاریخ بهش دادم و الان مدرکی دستم برای اقدام توقیف پلاک ندارم و تمام جرایم و نمرات منفی برای گواهینامه من میاد لطفا راهنمایی کنید برای توقیف پلاک بدون باید چی کار کنم

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام به مرکز راهنمایی و رانندگی بروید ودرخواست توقیف پلاک را بکنید

یک وکیل

چون پلاک بنام شماست میتوانید با مراجعه به پلیس راهور و تکمیل فرم مربوطه تقاضای توقیف خوردرو و فک پلاک آن را بکنید