مشاوره حقوقی رایگان - قسم اتیان

با عرض سلام بنده از وکیلی که طرف مقابل پرونده ام در اجرا احکام بوده شکایت کردم به علت اینکه ایشان 20 میلیون بابت اینکه وکیل اینجانب باشند دریافت کردند اما بعد از دریافت این مبلغ هیچگاه وارد پرونده با وکالت و قراداد نشدند و دیگر پاسخ بنده را ندادند . بعد شکایت کیفری ایشان محکوم شدند به کلاهبرداری و رد مال و زندان و جریمه دولت اما با اعتراض تجدید نظرخواهی رای را نقص کردند البته بدون هیچ دلیلی صرفا تو رای نوشته شده ایشان چون وکیل دادگستری هستند می‌توانند پول از هرکسی دریافت کنند بنابراین پرونده حقوقی است و برائت صادر کردند. حال ایشان از بنده شکایت مطالبه وجه کرده که 20 میلیون دادی 10 میلیون دیگه هم باید پرداخت کنی بابت امور کار هم بوده این مبلغی که پرداخت کردی !! بابت مالیات و شهرداری بود که رفته دنبالش و انجام داده . حال بنده در شورای حل اختلاف حضور پیدا کردم تمام مدارک شهرداری و مالیات را که خودم انجام دادم را به شعبه ارائه نمودم و ایشان هم یه شاهد آوردن آنقدر ضد نقیض گفتند که معلوم بود دروغ می‌گویند سپس امروز برای بنده ابلاغ آمده برای اتیان سوگند از سمت خواهان حضور پیدا کنید .
از شما سوال داشتم کسی که هیچ مدرکی نداره چطور اتیان سوگند ایشان قبول میکند ؟ آیا ممکنه با اتیان سوگند رای بگیره ؟ آیا بنده هم میتوانم بگم سوگند اتیان میخورم این پول بابت حق الوکاله بوده ؟ که سوگند ایشان نقص بشه؟ شعبه این پرونده را به دادسرا نمی‌فرستنه و اجازه رای داره . اجازه اعتراض هم به این گونه رای ها امکان پذیر هست ؟ چه توصیه برای استیفای حقم دارید ؟ با تشکر و احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

مطابق ماده 197 قانون آئین دادرسی مدنی درصورتی که خواهان مدرکی نداشته باشد با سوگند خوانده دعوی رد می‌شود و خواهان نمیتواند بگوید که من هم قسم میخورم. اما درکل شما بای به کانون وکلا یا مرکز امور مشاوران شکایت کنید نه دادگاه

یک وکیل

شما هم میتوانید درخواست صدور قرار اتیان نمائید
و همچنین حق اعتراض نیز دارید