مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند طلاجات

سلام خدمت اساتید
چند وقت پیش شوهرم طلاجات من را برای خرید ماشین فروختند و قرار بر این شد بعدا برای من خریداری کنند الان من و شوهرم در شرف جدایی هستیم
جلسه‌ای در شورا برگزار شد که شوهرم متعهد شد "شش عدد النگو و بقیه طلاجات را تهیه و تحویل زوجه نماید" ولی مقدار دقیق طلاجات در صورتجلسه تنظیمی ننوشته شده
بعدا انکار کرد و من شکواییه حقوقی تنظیم کردم ک شوهرم سوگند ادا کرد که طلاها پیشش نیست و دادگاه بدوی دادنامه صادر کرده ک من را بی حق خوانده و سوگند را قبول کرده
و صورتجلسه تنظیمی که مهر شورا همان شعبه را دارد قبول نکرد
آیا میتوان با تنظیم لایحه تجدید نظر نتیجه گرفت؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله به شرطی که لایحه جامع و کاملی باشد