مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن سند پنج برگی برای اپارتمان مسکن مهر پرند چه مدارکی لازمه

سلام.
برای گرفتن سند پنج برگی برای اپارتمان مسکن مهر پرند چه مدارکی لازمه ؟ من سال 93 کارت قسط گرفتن و قراداد اجاره از مسکن مهر پرند ولی به من سند پنج برگ ندادن برای گرفتن ان به کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام به شرکتی که پیمانکار مسکن مهر بوده مراجعه بفرمایید اونجا راهنماییتون کنند

یک وکیل

این سوال حقوقی نیست و باید به شرکت و اداره ثبت محل مراجعه کنید