مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

من یه ملک اجاره دادم. در قرارداد سال اول یه چک بعنوان ضمانت پرداخت اجاره، بدون تاریخ با ذکر شماره قرارداد و اینکه چک ضمانت اجرا قرارداد هست بروی چک، دریافت کردم. سال دوم اجاره تمدید کردم و در متن دوباره شماره چک پارسال رو آوردم. مستاجر 3ماهه اجاره نداده. اظهارنامه یکبار دادم بازم واریز نکرده. میتونم برای حکم تخلیه اقدام کنم؟ و اگه اقدام کنم اون راهی داره که جلوی این حکم رو بگیره؟

پاسخ ها :

مريم  بياباني

مريم بياباني :

بله در صورتی که در متن اجاره نامه ،حق فسخ اجاره رو درصورت وجود شرایطی پیش بینی کرده باشید بله میتونین اجاره نامه رو فسخ کنید.

منصوره  روستائي

سرکار خانم منصوره روستائي :

ابتدائاً ظهارنامه به مستاجر ارسال و سپس اقدام به گرفتن دستور تخلیه از شورای حل اختلاف نمایید . اقدامات اولیه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می باشد

مریم پایان طبری

مریم پایان طبری:

با سلام
چنانچه قرارداد اجاره مشمول قانون سال 76 باشد، میتوانید با تحقق شرایط پیش آمده اقدام به تخلیه مستاجر بنمایید، ولی در حال حاضر بدلیل وضعیت کرونا، محاکم بر اساس بخشنامه صادره از معاونت قوه قضاییه، اقدام به صدور حکم تخلیه و اجرای آن نمیکنند.
لذا توصیه میشود راههای مسالمت آمیز دیگری را جهت دریافت اجاره های معوقه امتحان کنید.
در صورت تمایل به دریافت مشاوره میتوانید با شماره ذیل تماس بگیرید:
طبری- وکیل دادگستری