مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام
اجاره نامه در بنگاه املاک نوشته ایم هم اکنون مستاجر از شرایط اجاره نامه تخطی کرده ( عدم پرداخت اجاره ماهیانه و غیره ) سریعترین روش دریافت حکم تخلیه طی کردن چه مراحلی است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید با یک وکیل مشورت نمایید تا قرارداد تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
و اما باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواخوست صدور حکم تخلیه از شورای حل اختلاف

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از شورای حل اختلاف دستور تخلیه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، عدم پرداخت اجاره بها
، باعث ایجاد حق فسخ و تخلیه مورد اجاره ، برای موجر نخواهد شد مگر در قرارداد شرط شده باشد

اگر در قرارداد ، شرط فسخ وجود دارد شما باید دادخواست دستور تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون مدت قرارداد اجاره تمام نشده است لذا تخلیه فوری شامل شما نمی شود و در صورت تخلف از شروط قراردادی، ابتدا اظهارنامه فسخ و سپس دادخواست تخلیه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شرایط فسخ محیا است ابتدا طی اظهارنامه اعلام فسخ وتخلیه را بخواهیدوسپس دادخواست مربوطه تقدیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی دادخواست صدور حکم تخلیه تنظیم نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام دادخواست تخلیه مورد اجاره دهید به استناد عدم پرداخت اجاره بهای ماهیانه و در دادگاه رسیدگی می گردد و همانند دستور تخلیه نیست که در شورای حل اختلاف رسیدگی میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تخلیه دهید تا بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای صدور دستور تخلیه دهید