مشاوره حقوقی رایگان - ملک شریکی

با سلام، یکواحد اپارتمان اداری را با دو نفر به شراکت هر نفر دو دانگ داریم، من نمی‌خواهم سهم خودم را بفروشم ولی دو نفر دیگر مرا در فشار قرار داده اند تا هر سه نفر کل آپارتمان را به فرد چهارمی بفروشیم ولی من مایل به فروش نیستم لطفاً راهنمایی کنید برای حل مشکل چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

محسن ايزدگشب

محسن ايزدگشب :

استان :

سلام طبق مقررات یا باید توافق کنید یا از طریق دادگاه مزایده فروش در صورت عدم افراز ملک برگزار می گردد