مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مسکونی مشاع

با عرض سلام و خسته نباشید
12 واحد مسکونی هستیم در منطقه 3 تهران ملک کلنگی 35 ساله هست 10 نفر فروشنده هستیم 2 واحد نه راضی به خرید یا فروش یا تخریب نوسازی نیستند ممنون میشم راه کار قانونی بفرمایید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شکایت کنید و کارشناس برای سابقه ملک درخواست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای بازسازی ملک باید تمام مالکان موافقت نمایند
و اگر یکی از مالکان موافقت ننماید با شرایطی امکان اقامه دادخواست الزام وجود خواهد داشت
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجوز از شهرداری گرفته باشید و شهرداری تایید کند در این صورت می توانید الزام دو نفر دیگر را از دادگاه بخواهید.
توجه داشته باشید که دادگاه برای ملک 35 سال ممکن است قبول نکند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید که ملک نیاز به نوسازی دارد دوم از شهرداری تایید بگیرید و با آنها الزام واحدها ممتنع را به نوسازی بخواهید