مشاوره حقوقی رایگان - پس فرستادن جهیزیه

با سلام خانم بنده از من بابت ترک انفاق و نفقه حقوقی شکایت کرده بود که در ترک انفاق حکم برائت گرفتم و نفقه هم تا گرفتن حکم عدم تمکین فقط محکوم شده ام که به آنهم اعاده دادرسی داده ام که پس از قطعی شدن حکمها برایم اظهارنامه برای حضور جهت تمکین فرستاده بود که جواب مثبت دادم ولی باز حدود دوهفته هست که مراجعه نکرده حال سئوال این است ما که در خانه استیجاری زندگی میکردیم و اکنون در اجاره بنده است و متحمل هزینه میشوم و خود و بچه ام در منزل پدریم زندگی میکنم برای بردن جهیزیه اش و تحویل منزل چه اقدامی باید بکنم با تشکر از زحمات و راهنمایی شما سروران گرامی

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
شما نیز میتوانید خواسته خود را در قالب اظهارنامه بیان نمایید برای استناد آتی خود.