مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

همسرم مقدار زیادی از لوازم منزل که البته بخشی از آن جزء جهازیه اش بود را بدون اجازه و اطلاع به منزل پدری برده است ضمنا با توجه به اینکه منزل دارای دوربینهای متعدد بوده است با دستکاری دستگاه ضبط کننده از دو روز قبل از ترک منزل و سوزاندن دستگاه ضبط کننده بدون اینکه فیلم یا مدرکی داشته باشم از منزل مشترک به شهرستان پدری رفته است. از لوازم دزدیده شده توسط همسر و خوانواده اش فقط چند کارتن خالی دارم چگونه میتوانم از آنها شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" اگر به غیر از جهیزه اش ، اموال شخصی شما را به یغما برده است با شهادت شهود واجد شرایط و از جمله همسایگان ، سرقت اموال را در دادسرای محل وقوع جرم به اثبات برسانید .

یک وکیل

با سلام پرسشگر محترم بهتر است مساله خانوادگی را در صورت امکان با صلح و سازش فیصله دهید،اما در صورت عدم تمایل به سازش، برای شکایت ابتدا با کلانتری تماس بگیرید تا در محل حضور یابند و گزارش تهیه نمایند سپس نسبت به اجناسی که شما خریداری نمودید با حضور در دادسرای محل وقوع جرم که همان منزل مسکونی می شود طرح شکایت نمایید.در خصوص ترک منزل نیز می توانید ابتدا برای همسرتان اظهارنامه ای مبنی بر تمکین و بازگشت به زندگی بدهید و سپس دادخواست الزام به تمکین علیه همسرتان مطرح نمایید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همونطور که همکار محترم سرکار خانم جرجانی فرمودند بهتر است موضوع رو از طریق سازش حل و فصل کنید
در غیر اینصورت باید خدمتتون عرض کنم اگر اجناس جز اثاثیه ایشون بوده که اساسا جرم سرقتی رخ نداده همچنین در خصوص لوازم مشترک هم رویه دادسرا و دادگاهها معمولا بر جرم نبودن عمله مگر اینکه وسایل اختصاصیه شما مثل دسته چک و غیره باشه و اونم با احراز سونیت
چون با توجه به اینکه هردو نفر در یک خانه مشترک زندگی مینمایند سعی دادسرا بر جرم انگاری نکردن است

یک وکیل

سلام. معمولا قضات محترم در مسایل خانوادگی عنوان سرقت را نمی پذیرند. اما همانطور که همکار محترم فرمودند بهترین کار تماس با پلیس و تهیه گزارش می باشد و سپس شکایت در دادسرا با شهادت شهود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)