مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام من میخوام مهریه خودمو به اجرا بزارم کل مهریم 690 سکه تمام بهار آزادی هستش بعد شوهرم هیچ ملک و املاکی به اسم خودش نداره و حقوق ماهیانه 4 میلیون تومان داره و پدر شوهرم که فرد ثروتمندی هستش تمام اموال خود رو به اسم دخترش زده حالا اگه من مهریه خودمو بزارم اجرا دادگاه به عنوان پیش قسط چند تا سکه بهم میده و هر ماه 1 عدد سکه تمام بهار به من میدن یا نیم سکه، شرایط قسط بندی چطوره

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

اون بستگی به نظر قاضی دارد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقتی مالی بنام همسرتان نیست دایره اجرای ثبت گزارشی تنظیم میکند و چون اموالی نداردشمارابه پیگیری پرونده تان در دادگاه هدایت میکند
وقاضی هم براساس درامد شوهرتان حکم به اعسارو تقسیط مهریه صادرمیکند که معمولا قسمتی پیش قسط( مثلا پنج‌سکه) و ماهیانه هر شش ماه یک سکه تعیین میکند

یک وکیل

سلام با توجه بشرایط اقتصادی کشور نهایتا چنتا پیش قسط نهایتا و برای طول مدت نیز هر چند ماه نیم سکه