مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام مهریه ام را به اجرا گذاشته ام همسرم از این بابت ناراحت شده و مرتب میگه که حالا که مهرتو به اجرا گذاشتی از خیلی چیزا محروم میشی و به سختی و با هزار بار گفتن بهم پول میده ایا اجازه همچین کاری داره و ایا راهکاری هست که اقدام کنم خدا قوت

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هزینه های شما را نمیدهد دادخواست نفقه بدید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

نفقه و مهریه به شما تعلق خواهد گرفت

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

در صورت عدم پرداخت نفقه دادخواست مطالبه نفقه تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست نفقه و اجرت اامثل و مهریه را میتوانید دهید و برای ایجاد فشار مالی اگر قصد طلاق دارید اقدام کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما با قدرت به پیگیری پرونده مهریه خود ادامه دهید