مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

سلام خسته نباشید، پدر من چهار سال قبل در یه شهرک کوچیک یه مغازه از یه خانمی اجاره کرد و قصابی زد و بعد یه مدت کوتاه جوازشم گرفت، الان مغازه مشتری های خودش رو داره و قرارداد اجاره بعد از عید به پایان میرسه، با خبر شدیم این خانم بعد پایان قرارداد میخواد مغازه رو به پسر داییش اجاره بده که اونم قصابی بزنه و دیگه با پدرم تمدید نمیکنه، میخواستم بدونم آیا امکان همچین چیزی هست؟ و یا راهی وجود داره که ما از این کار جلوگیری کنیم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مشمول قانون موجر و مستاجر سال 76است لذا به محض اینکه مهلت عقد اجاره منقضی شد تخلیه باید صورت پدیرد