مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت عوارض مغازه توسط مستاجر

با سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز.
بنده 4 سال مغازه ای رو اجاره کرده بودم. چند وقت قبل مغازه رو تحویل دادم و با مالک مشاجره لفظی پیدا کردیم. در تمام این مدت کامل اجاره و عوارض را پرداخت کردم به جز عوارض امسال. طی 2 سال اخیر نه تنها قراردادی تمدید نکردیم بلکه حتی قرارداد پشت نویسی هم نشد. به خاطر بی احترامی ایشان به مادرم من میخوام عوارض را پرداخت نکنم. با توجه به نداشتن قرارداد و عدم پشت نویسی قرارداد ایشون میتونه کاری بکنه و اینکه بابت همین من میتونم شکایت کنم ازشون یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم پرداخت عوارض مغازه توسط مستاجر عدم تمدید قرارداد اجاره مغازه توسط موجر تمدید قرارداد اجاره عوارض مغازه موجر مستاجر اجاره