مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر مالکیت چاه

با سلام
من یه زمینی اشتراکی با برادرم خریدم بعدش برادرم مجوز چاه اب به اسم خودش گرفته بود . بعدا اختلاف پیدا کردیم زمین بین خودمون تقسیم کردیم و در تقسیم نامه نوشته که من هیچ حق و حقوقی در زمین تو ندارم و امضا کرده الان وراث برادرم برای من ایجاد مزاحمت میکنن و ادعای مالکیت میکنن لطفا راهنمایی کنین که من چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. هر نوع توافقی که در تقسیم نامه وجود دارد، باید بر اساس آن اقدام شود. در صورت ایجاد مزاحمت برخلاف مفاد تقسیم نامه شما می توانید موضوع را از طریق محاکم قضایی پیگیری کنید.