مشاوره حقوقی رایگان - عدم التزام به تکمیل واحد و مشاعات توسط سازنده

سلام و وقت بخیر
واحدی را از سازنده خریداری کردم که قرار بود شش ماه پیش واحد را با کلیه امکانات مشاعات تحویل بده ، واحد بدون برق اختصاصی
بوده و در مشاعات تقریبا کاری انجام نشده جریمه روزانه 70 هزار تومان در مبایعه نامه جهت عدم تکمیل واحد و مشاعات ثبت شده
و متاسفانه سازنده میگه توانایی انجام تعهد را ندارد از طرفی وام هم دارد که سر رسید اقساط هم گذشته و بانک حکم اجرا صادر نموده
چه باید کرد
از بذل توجه تان سپاس گزارم

پاسخ ها :

عدم تحویل واحد توسط سازنده عدم تکمیل مشاعات توسط سازنده الزام به انجام تعهد توسط سازنده عدم انجام تعهد توسط سازنده سازنده