مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست از سوی دادگاه

با سلام من توی شرکتی نگهبان بودم که یه کابل برقی به مبلغ 50 میلیون دزدیده شد حالا شرکت علیه بنده شکایت کرده پرونده به دادیاری رفت و قرار نهایی صادر شد و بعد یک هفته پیامکی حاوی اینکه پرونده به کیفری دو ارجاع داده شد حالا از مشاور محترم درخواست دارم منو جهت جواب دادن و راه حل برای اثبات بی گناهی بنده راهنمایی کنند

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ببینید که مدارک شرکت بر علیه شما چه بوده و صرف نگهبان بودن دلیل بر سرقت نیست اما چون کیفرخواست صادر شده باید شما دفاع و اثبات کنید حتما با وکیل کیفری مشورت کنید و وکیل بگیرید تا بصورت حقوقی دفاع کند