مشاوره حقوقی رایگان - رابطه در اینستاگرام

به همکاره متاهل که خیلی از زندگی خسته شده بود و حتی قصد خودکشی داشت پیشنهاد ازدواج دادم
او نیز قبول کرده و به خانه پدر خود رفته و در این مدت در اینستا با هم در ارتباط بودیم. الان شوهر این خانم پیام های اینستا رو پیدا کرده حالا معلوم نیست به چه طریقی. در پیام ها الفاظ 18بکار برده شده.
ایا میتواند شکایت کند و اثبات کند؟ چون اینستا حذف اکانت شده است

پاسخ ها :

سعید ستوده پارسا

جناب آقای سعید ستوده پارسا :

بله
ماده 637 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.