مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سرپرست یارانه

سلام وقت بخیر نزدیک دوسال هست همسرم منو دخترم رو ترک کرده. من تقاضا طلاق نکردم ولی تقاضا نفقه و مهریه کردم و هیچی تا الان پرداخت نکرده من مستاجرم شاغل نیستم الان ایا راهی هست که حداقل یارانه رو به اسم خودم تغییر بدم کجا باید برم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با رای نفقه باید به فرمانداری مراجعه کنید و یارانه خودتان را از همسرتان جدا کنید