مشاوره حقوقی رایگان - مالک و ساکن یک آپارتمان از 6طبقه 4 واحدی

مدیر ساختمان باتوجه به داشتن تعدد واحدها در ساختمان هر سری خود را مدیر ساختمان کرده که مشکلاتی از جمله :
1) مبهم بودن و عدم دسترسی به بررسی مالی ساختمان
2) اعتراض برخی از ساکنین
3) عدم استفاده استخر از سال 97
4) عدم استفاده از پشت بام جهت باربیکیو و دسترسیهای دیگر (کولر وغیره)
5) عدم انتقال ذباله از درب واحد توسط سرایدار
6) دخالت سرایدار خارج از شرح وظایف و مداخله مسئولیت های مدیریتی
7) حضور و اجاره بعضی از واحدها و استفاده استخر در تمامی اوقات و بروز مشکلات دیگر
8) عدم نشست و هماهنگی های متعدد در خصوص رفع مشکل
9) عدم هماهنگی های مالی به جهت منع مشاعات استفاده نشده مانند استخر و غیره
10) عدم هماهنگی های مالی و تحمیلی قبل از اجرا
11) عدم پرداخت شارژ از طریق اینجانب تا روشن شدن موارد
موارد فوق قسمتی از مباحث پیش آمده در ساختمان می باشد که خواهشمند است ارائه طریق بفرمایید.
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، مدیر نمی تواند خودسرانه چیزی زا تصویب، یا اجرا کند، مگر اینکه در مجمع عمومی سالانه مالکین یا فوقالعاده تصویب گردد وبر خالاف قانون نباشدو الا هر یک از مالکین، می توانند ابطال آن زا از دادگاه بخواهند،