مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدیر ساختمان

عدم انجام وظایف محوله طبق قانون اپارتمان ها مثلا نظافت را انجام نمی دهی ماشینش را بد پارک می کند تا موجب ازار دیگران باشد فیلتر اب ورودی را تعویض نمی کند مخرن پمپ اب را باد نمی مند خراب شدن درب پارکینگ را درست نمی کند اگه اسانسور خراب شد به شرکت سرویسکار زنگ نمی زند قبوض اب و برق را یا پرداخت نمی کند و یا دیر پرداخت می کند فضای سبز را ابیاری نمی کند هرچه به ایشان تذکر می دهیم‌ گوشش بدهکار نیست چکار باید بکنیم ؟!!!!! با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق هیات مدیره ساختمان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما با موافقت اکثریت مالکان میتوانید صورتجلسه تنظیم نمایید و
مدیر فعلی را عزل و مدیر دیگری تعیین نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می تواند با تشکیل مجمع عمومی و با اکثریت آرا مدیر فعلی را از و مدیر جدید منصوب و صورتجلسه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید مدیر جدید را عزل و مدیر جدید انتخاب کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید مدیر جدید را عزل و مدیر جدید انتخاب کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید مدیر جدید را عزل و مدیر جدید انتخاب کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تشکیل جلسه بدهید و با موافقت اکثریت مالکان و صورتجلسه عزلش کنید و مدیری مسئول انتخاب نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجمع مالکین را تشکیل داده و وی را عزل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با تشکیل جلسه و موافقت اکثریت ایشان را عزل و مدیر جدید انتخاب نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در طی جلسه ای با موافقت اکثر مالکین مدیر را عزل و مدیر دیگری انتخاب کنید