مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه در ارث

سلام و خسته نباشید. پدرم در طی حیات خود اموال خود را بین فرزندان تقسیم کرده بجز زمین زراعی. یکی از برادرانم در هنگام حیات پدر اقرارنامه ای تنظیم نموده به این شرح که من تمامی ارث خود را گرفتم و اقرار مینمایم که چه در زمان حیات پدر و چه در غیر آن هیچ ادعایی از اموال چه زمین و چه زمین کشاورزی و غیره نه از پدر و نه از وارثین نخواهم داشت.اگر ادعایی کنم از درجه اعتبار ساقط میباشد و به حق خود قانعم. این اقرارنامه به امضای برادر،پدر و دو برادر دیگر و شهود و شورای محل رسیده است.اکنون بعد از فوت پدر طلب ارث از زمین کشاورزی دارد.حکم در این مورد چیست؟

پاسخ ها :

حسين  حسين پور

حسين حسين پور :

استان :

ادعای ایشان صحیح است ، چون ارث تا فوت مورث اصلا ایجاد نشده بود ، که بدان اقراری کرد

امیرحسین فولادی زاده

امیرحسین فولادی زاده :

استان :

سلام
ایشان دیگر نمیتواند ادعایی داشته باشد