مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هتک حرمت و فحاشی

سلام، بنده چند ماه پیش با آقایی توی واتساپ بحثمون شد، چند دقیقه بعد تماس گرفتن و با فحاشی ادرس منو خواستن، بعد از اون توی چند دقیقه رسیدن و قصد سوار کردن زوری منو داشتن، با ممانعت من از ماشین پیاده شد و شروع به فحاشی و در نهایت منجر به دعوا شد که چند مورد اسیب دیدگی داشتم من، حالا پرونده قرار دادگاه داره میخواستم بدونم که به جز ضرب و جرح که هم نامه پزشکی قانونی دارم هم استشهاد محلی، مورد دیگه ای هست که بتونم شکایت کنم؟
فحاشی ناموسی داشتن، تهدید برای سوار کردن، بعد از دعوا هم اقدام به عکاسی از من بدون رضایت کردن، و حالا که فهمیده قضیه جدیه پیش هرکسی که من ابرو داشتم رفته و از اونا خواسته وساطت کنن هرچند بیشتر هدفش آبروریزی بنده بوده
چون بحثمون ناموسی بوده میخوام حسابی ادبش کنم، چه طرح دعوایی باید بکنم؟

پاسخ ها :

سعید ستوده پارسا

جناب آقای سعید ستوده پارسا :

به اتهام تهدید، توهین ، قذف ، ایراد ضرب و جرح عمدی و شروع به آدم ربایی علیه ایشان اقامه دعوا کنید